Söndags supreme

Söndags supreme

1 vecka med under 20g kolhydrater/dag
2 månader rökfri
221 Dagar kvar till Tokyo maraton.

Har nu första veckans resultat:

-1,1 kg (83,8)
Byst, Ingen förändring
Under byst, -1 cm
Midja, Ingen förändring
Mage, Ingen förändring
Höft, ingen förändring

Jag har en våg som mäter även fettprocen, vatten, muskler etc. Den är nog inte helt tillförlitlig men enligt den så har fett% minskat med 0,8% sen förra veckan.
Jag hade hoppats på ett tydligare resultat men vågen har inte stått på under 85 kg på väldigt länge, annat än momentalt så gläds med mig. Jag har inte varit en sekund ätstörd under hela veckan, jag har lagt märke till hunger och mättnadssignaler och jag har kunnat känna min kropp, hur den mår och vad den vill. Jag har säkert ätit lite mkt bär och grädde, kanske till och med för mycket nötter och jag har druckigt två glas vin, eller var det tre? Om jag inte hade gjort det hade kanske resultatet varit tydligare. Men jag vill inte hamna i min klassiska allt eller inget situation som jag så lätt gör om jag ska avstå från ALLT. Jag har varit rökfri i två månader idag och det är ju jelt fantastiskt! Jag har slutat röka, utan att gå upp i vikt, vilket inte är så vanligt och en stor prestation i sig! Jag har lagat mat varje dag i en vecka, fått tillbaka inspirationen och ätit fantastiskt gott. Idag ska jag träna veckans andra löppass, vilket känns ok, jag vill träna tre gånger men med tanke på hur kasst jag har mått är två gånger helt ok. Så min plan för nästa vecka är att fortsätta som denna, jag ska försöka få i mig lite mer mat, oljor och kokosfett, en aning mindre grädde och bär. Jag ska träna onsdag, fredag och söndag f de andra dagarna har jag gäster eller anddra planer. Nu har jag druckit en kopp kaffe med 1 msk kokosfett och tre msk vispad grädde för att vara säker på att jag har lite kolydrater till träningen, jag vill inte må så dåligt som sist, det är så demotiverande, Efter träningen ska jag NJUTA dagen m sol på terassen, läsa på om Thailand och ikväll gå på Izakaya med nära vänner! Hoppas du får en skön söndag du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s