Torsdags tomhet

Dag 4 på under 20g kolhydrater.

Börjar bli tjatigt det här men jag mår fortsatt riktigt kasst. Är så trött att jag bara vill lägga mig ner å gråta mig t sömns men kan inte. Min sambo lovade fixa mat, köpte färdiga fläskkotletter från restaurangen på hörnet. Fantastiskt goda, feta och saftiga så åt dem m lite salllad. Kvällens enda insats från min sida blev 10 min pannkaksgräddning. Idag har jag nog hittat ett för miig perfekt sätt att spendera mina 20 g kolhydrater. 

1 kopp te m 2 msk kokosfett. 1 g

Röra på 3 ägg, 50g bacon och 2 msk grädde. 1 g

Lunch  med kyckling och guacamole  1 g

2 små pannkakor m grädde och lite blåbär 6 g

Kotletterna och vattnen är det ju inga kolhydrater i. Jag skulle ha tränat ikväll m helt ärligt, det går inte, måste lyssna på kroppen och vara lite snäll mot mig själv! Det är det långsiktiga målet som är det viktiga  och jag har större chans att lyckas om jag tar det i mitt eget tempo, jag gläder mig till att se och dela resultatet från den här veckan på söndag. Till dess, ren överlevnad! Nu åskar det rejält här, klockan e nio och jag ber att få krypa i säng! 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s