Pannkakor

Pannkakor

Provade ett av alla tusentals recept som man hittar på nätet n man googlar LCHF recept. De här blev fantastiska, super bra smet och mitt under tillagningen inser jag att jag glömt fiberhusken, kanske därför de blev så goda?

3 dl mandelmjöl
4 ägg
2 dl grädde
50 g kokosfett
1/2 – 1tsk vaniljpulver
1/2 tsk salt

Vispa mjöl, ägg och grädde slätt, häll i kokosfett, salt och vaniljpulver, stek små plättar – mums! Jag fick 10 pannkakor på den här smeten m orkade bara äta två, resten ska jag ha i kylskåpet och äta när hungern tränger sig på. Om man inte har så mkt vanilj i så tänker jag att man kan äta dem m ost och skinka.

Ps. Gör dig själv en tjänst och lägg bakplåtspapper mellan dina överblivna pannkakor, annars klistrar de ihop och blir tråkiga,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s