Onsdags omgång

Osndags omgång

Till middag idag fick vi tacokryddad, smörstekt kyckling och guacamole, jag lade till 35g gräddost också för att försöka bli mätt.Guacamolen gjorde jag på en advokado, lite grädde, citronsaft och salt & peppar. Får se om jag håller mig mätt. Förlåt f oskarp bild, ska väl lära mig så småningorm m viktigt att det inte instagramat, precis så här såg det ut. Varken mer eller mindre. Helt slut och sliten idag. Ska försöka komma igen imorgon. Ps. Även om ingen någonsin kommer att läsa det här så motiverar det mig galet mkt, roligare att laga vardagsmat i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s