Onsdag omöjlig

Kunde inte somna igår fastän oändligt trött, inte likt mig jag brukar sova mig igenom allt. Huvudvärken har tilltagit, den var här när jag vaknade också. Jag mår faktiskt riktigt dåligt, känner mig svag, trött, har huvudvärk och en upprorisk mage. När jag tänker efter så har jag ju läst om att detta är typiska tecken på kroppens omställning till lågkolhydratskost. Jag är bara så förvånad, jag tycker att jag har ätit lågkolydratkost i över ett år, men tydligen inte! Det här kan ju verkligen vara svaret på varför jag inte har gått ner i vikt. Eftersom jag just nu bor i Japan så kan jag ju inte läsa innehållsförtäckningarna och har bland annat eftersträvat att köpa så ren mat som möjligt, tydligen har jag inte varit nitisk nog. Vad som verkligen har fått mig att få upp ögonen är ngt som kallas kostbevakningen inne på Kostdoktorn, ska se om jag kan länka:http://kostbevakningen.se/ där kan man knappa in nästan all mat och så räknar den ut antal gram kolhydrater, fett , kalorier etc. Jag har haft lite koll men nog fått i mig lite mkt nötter, visste inte att det var så mkt kolhydrater i avocado till exempel. Anyway, jag tycker att det är ett utmärkt hjälpmedel nu när jag vill hitta mitt sätt att viktminska och jag ser den här veckan som ett rent experiment. Hade jag vetat att min kropp skulle reagera så här hade jag nog inte valt den här veckan dock, jag har sjukt mkt på jobbet som kräver att jag är på och sharp hela tiden. Jag ska försöka gå hyfsat tidigt idag dock, huvudvärk och total energiberövad. Hm, ett par veckor skulle det pågå, yippie 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s