Träning

Träning

Först skryt; Gick och tränade trots att det var 31 grader varmt och 85% luftfuktighet. Ser ut som en sur, tråkig en på bilden och hade massor med ilska att bränna av på löpbandet. MEN höll på att avlida av värme och trötthet från första steget. Börjar alltid med fem minuters rask promenand som uppvärmning på 6,5km/h och var säker på att jag idag skulle öka på löpningen med 1 min till 23 min men icke. Blev såhär; 10 min promenad på 6,5 och 20 min löp på 7,5-8,5 km/h. Ska berätta en annan dag om hur jag kom så långt! För långt e det f en knubbig liten teoretiker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s