Snabbmat

Snabbmat

Klockan var nästan halv nio när jag kom hem från träningen och magen skrek. Stekte laxfileer i smör med bearnaisesås till. Pressade citron över och mumsade förstrött på dekorationskivorna när jag insåg att en citron = 9g kolhydrater – halva dagsintaget! Kör ju ett litet eget experiment den här veckan – vad händer om jag säkrar att jag får i mig max 20g kolhydrater/dag, får det ngn effekt på vikten? Idag lyckades jag nog, beroende på om det där med citronen stämmer eller inte, då hamnade jag nog mer på 25g. MEN efter två dagar kan jag konstatera – jag äter f lite, måste hitta mer livsmedel med lågt kolhydratsinnehåll. Idag har jag varit hungrig större delen av dagen och känner en begynnande huvudvärk. Bot och bättring imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s