Tisdags tankar

Jag borde ju alltid ha bloggat, jag älskar att skriva, har hela bröstet fullt med ord och bor utomlands så iallafall de närmaste hade läst mig. Tekniken har alltid stoppat mig, tagit mig fem timmar att skriva två inlägg. När alla började blogga så gav jag upp, lite som instagram, när alla gör det, tar vackra bilder med sina smartphones dör mystiken. Jag vägrar fortfarande instagram, tycker det är samma sak som photoshopade reklambilder av omöjligt vackra människor. Det bidrar till missnöjet över mitt eget liv, kropp och förutsättningar. Jag vill inte vara med om det och tänker inte själv bidra till den utvecklingen. Jag är 34, dags att ge fan i vad alla andra gör, jag vill blogga, vill skriva, vill uppnå mina mål och följa mina drömmar!

En reaktion på ”Tisdags tankar

  1. friisen skriver:

    Jag bara ler när jag läser detta 🙂 Jag har också alltid velat blogga. Mår så bra av att skriva av mig och sätta ord på mitt mående, mina känslor, mina framsteg, mina snedsteg, mina misslyckanden. Ja, typ livet. Jag har inte vågat förrän nu och jag har fortfarande inte berättat för någon jag känner att jag börjat blogga… Och gissa om jag har Instagram…? Nope! 😀
    Ser vissa likheter mellan oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s