Måndags möjligheter

54 dagar utan cigaretter
502 dagar på mestadels lågkolhydratkost
15 dagar med regelbunden löpträning
227 dagar till 2014 års Tokyo maraton
Idag är första dagen på nästa steg, kolhydratsräkning. Jag vill egentligen inte, av principskäl hålla på å räkna eller överanalysera mitt matintag, vet ju vad det leder till. Men jag vill vinna ännu mer. Vinna i det här fallet betyder att springa över mållinjen efter 42 km på gatorna i Tokyo, en vecka efter min 35 års dag! Igår sprang jag nästa fyra km på 22 min, så där är vad jag kommer från. Jag ska alltså gå från att springa knappt fyra kilometer till 42, från 22 min. löp till fem timmar. Jag hyser inga illusioner om att jag ska springa snabbt, jag vill springa långt. Jag kommer inte att skryta, jag kommer visa exakt hur lite jag orkar och kan. Fick jag sagt att jag är överviktig?! Ca 25 kg förnekelse, skuld, sorg och ilska ligger nerbäddade runt min mjuka kropp. Dags att stå opp, dags att ta ännu ett steg, in i framtiden, ut i friheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s